Yrityksen tarina

 

Inspector Sec Oy on nimensä mukaisesti sisäilman turvallisuuden tarkastaja.

Autamme kiinteistönomistajia ja tilankäyttäjiä haastavissa sisäilmaongelmissa. Yrityksemme juuret ovat homekorjauksessa ja desinfioinnissa, mistä on tultu nykyiseen kokonaisvaltaiseen sisäilmaosaamiseen. Toimialueenamme on sisäilmahaittojen tilakohtainen tunnistaminen, korjaustarpeen priorisointi, sisäilmahaittojen nopea vähentäminen sekä alan laitteiden ja varusteiden myynti, asennus ja huolto.

Ylivoimaisen sisäilmaosaamisemme kruununa on tilakohtainen riskianalyysi. Riskianalyysi syntyi käytännön havainnosta, että perinteinen ja vallitseva home- ja kosteustutkimus ei pystynyt löytämään syytä tilankäyttäjien oireilulle. Sosiaali- ja terveysministeriön kautta löytyi Helsingin yliopiston mikrobiologian yksikkö. Tämän Helsingin yliopiston perustutkimuksen pohjalle Inspector Sec Oy:n juuret pohjautuvat. Yhteistyö Helsingin Yliopiston huippuyksikön kanssa jatkuu edelleen hedelmällisenä.

Inspector Sec Oy:llä on noin 3000 tutkitun näytteen kokemus toksisuusmittauksista. Yrityksemme datapankki ja verrokkiaineisto ovat hyvin vahvoja ja antavat selkeän ja luotettavan pohjan asiantuntija-analyysiin. Pitkäaikainen kokemuksemme sisäilmaongelmista on luonut meille vahvan osaamisen haastavalla markkina-alueella. Poikkitieteellisyys toiminnassamme näkyy yhteistyönä lääketieteen, rakennusfysiikan ja mikrobiologian kanssa.

Tuotekehityksemme, tutkimuksemme ja tutkimusyhteistyömme jatkaa uraauurtavaa työtä sisäilmaongelmien terveysvaikutusten tutkimuksessa sekä ilmanvaihto- ja ilmanpuhdistusratkaisujen kehittämisessä. Palvelemme asiakkaitamme aina ystävällisesti, rehdisti ja parhaan osaamisemme mukaisesti.

 

Kunnioittavasti,

Risto Salin

Toimitusjohtaja

Lue yritysesite

Yrityksen yhteystiedot ja henkilöstö →