Etsimme tiimiimme rakennusterveysasiantuntijaa tai huipputason kuntotutkijaa

 

Inspector Sec Oy on edelläkävijä terveysperusteisessa sisäilma- ja kuntotutkimuksessa. Toimintatapamme on ratkaisuhakuista ja kokonaisvaltaista. Teemme tiivistä viranomais- ja yliopistoyhteistyötä. Kasvamme voimakkaasti ja laajennamme aktiivisesti kumppaniverkostoamme.

Etsimme nyt tiimiimme

rakenteisiin tai ilmanvaihtoon perehtynyttä
rakennusterveysasiantuntijaa tai
huipputason kuntotutkijaa.

 

Haluamme hyödyntää osaamistasi laajasti asiakkaan sisäilmaongelmien ratkaisemisessa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla ylpeä omasta ammattitaidostasi ja kehittyä voimakkaasti erityisesti terveysperusteisessa tutkimustoiminnassa. Työssäsi ohjaat ja tuet toisten kuntotutkijoiden ja alihankkijoiden työskentelyä, lisäksi voit osallistua pilotoivaan koekorjaustoimintaan. Meillä työskennellessäsi voit toimia varsin vapaasti omissa asiakasprojekteissasi, mutta saatavillasi on vahvaa tukea muilta ammattilaisilta. Pääasiallinen työskentelypaikkasi on Vantaan yksikkömme.

Olet etsimämme tekijä, jos olet peruskoulutukseltasi esim. rakennusinsinööri ja erityisvahvuuksiasi ovat rakennusfysiikka ja ilmanvaihto. Sinulle on jo kertynyt vahvaa kokemusta ja näkemystä joko sisäilma- ja kuntotutkimuspuolelta tai muista soveltuvista työtehtävistä. Arvostamme erityisesti hyviä tiimityötaitojasi ja ammatillista kunnianhimoasi. Eduksesi katsomme myös suoritetut pätevyydet (RTA, FISE yms.)

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimuspalvelupäällikkö Mikko Salin, p. 045 866 2929.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen mikko.salinisec.fi