Hyvää joulua!

posted in: Yleinen | 0

Kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme kaikille rauhallista joulua sekä menestystä seuraavalle vuodelle! Asiakaspalvelu on avoinna joulun ja vuodenvaihteen ajan normaalisti arkipäivisin klo 9-16.

Etsimme tiimiimme rakennusterveysasiantuntijaa tai huipputason kuntotutkijaa

posted in: Uutisia, Yleinen | 0

Inspector Sec Oy on edelläkävijä terveysperusteisessa sisäilma- ja kuntotutkimuksessa. Toimintatapamme on ratkaisuhakuista ja kokonaisvaltaista. Teemme tiivistä viranomais- ja yliopistoyhteistyötä. Kasvamme voimakkaasti ja laajennamme aktiivisesti kumppaniverkostoamme.   Etsimme nyt tiimiimme rakenteisiin tai ilmanvaihtoon perehtynyttä rakennusterveysasiantuntijaa tai huipputason kuntotutkijaa.   Haluamme hyödyntää … Continued

Toimipiste nyt myös Tampereella

posted in: Uutisia, Yleinen | 0

Olemme avanneet toimipisteen nyt myös Tampereelle osoitteeseen Inspector Sec Oy Ojustenkatu 17 A 2 33270 Tampere. Tampereen toimipisteessä työskentelevät sisäilmakoordinaattori Juha Lounaja, kuntotutkija Sirkku Laine sekä sisäilma- ja kuntotutkija Elina Korpela.

Isec on Suomalaisen Työn Liiton jäsen

posted in: Uutisia, Yleinen | 0

Inspector Sec Oy on liittynyt Suomalaisen Työn Liiton jäseneksi. Suomalaisen Työn Liiton jäsenyys tuo esille yritysten arvopohjaa suomalaisen työllisyyden edistäjänä. Suomalaisen Työn Liiton tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä ja tätä missiotaan liitto on toteuttanut jo yli sata … Continued

Kesän aukioloajat

posted in: Yleinen | 0

Toivotamme kaikille mukavaa juhannusta sekä aurinkoista kesää! ☼ Asiakaspalvelumme palvelee koko kesän normaalisti ma–pe klo 9–16. Laboratorio on kiinni 4.–23.7. välisen ajan. Jatketaan taas syksyllä taistelua sisäilmaongelmia vastaan!