Rekrytointi

Rekrytointi

Vastaamme asiakkaiden kasvaneeseen kiinnostukseen ja tarpeisiin rekrytoimalla jatkuvasti uusia asiantuntijoita tiimiimme.

Erityisesti haemme sisäilma-asiantuntijoita ja kuntotutkijoita. Olemme kiinnostuneita myös soveltuvien alojen opiskelijoista ja otamme mielellämme huipputyyppejä työharjoittelijoiksi ja lopputyöntekijöiksi.

Ota rohkeasti meihin yhteyttä mikäli Sinulla on halu ratkoa asiakkaiden ongelmia ja kasvaa sisäilma-alan huippuosaajaksi

 

Myyntihenkilöitä haussa!

Vahvistamme myyntitiimiämme ja etsimme teknis myyjiä eri puolille Suomea sisäilman puhdistamiseen tarkoitettujen ratkaisujen myyntiin.

Teknisenä myyjänä tehtäviisi kuuluu valmiin asiakaskunnan kehittäminen, tuotemarkkinointi ja tekninen tuki. Autat asiakkaita yksilöllisesti ongelmanratkaisussa ja oikean tuotteen valinnassa. Vastaat asiakassuhteista laajasti alueellasi sekä osallistut myynnin kehittämiseen. Työssäsi haet aktiivisesti uusia asiakkuuksia, teet asiakaskäyntejä, esittelet yrityksen tuotteita ja palveluja sekä lähetät tarjouksia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • kokemusta B-to-B-myynnistä

 • matkustusvalmiutta

 • B ajokorttia

 • it:n perustaitoja

 • järjestelmällisyyttä, joustavuutta ja myyntihenkisyyttä

 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Kokemus lv-tekniikan alalta tai teknisestä kaupasta on eduksi, mutta voit olla myös uusi alalla. Tekninen suuntautuneisuus ja asiakkaan tarpeen ymmärtäminen auttavat neuvomaan asiakkaita teknisissä ratkaisuissa (ilmanvaihtokoneet, ilmanpuhdistimet yms.). Tärkeintä on kuitenkin kiinnostus myynnistä ja aktiivinen ote. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja määrätietoista asennetta.

Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle:

 • monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti huipputiimissä

 • kehittyvän ja markkinoiden parhaisiin kuuluvan tuotevalikoiman

 • mielenkiintoisen tulevaisuuden kehittyvässä yrityksessä

 • tekniset apuvälineet työssä onnistumiseen

 • kiinteän kuukausipalkan ja kannustavan provisiopalkkauksen

 • hyvän perehdytyksen ja viihtyisän työyhteisön

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen joel.huotari@isec.fi

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Etsimme tiimiimme rakenteisiin tai ilmanvaihtoon perehtynyttä
rakennusterveysasiantuntijaa tai kuntotutkijaa.

 

Haluamme hyödyntää osaamistasi laajasti asiakkaan sisäilmaongelmien ratkaisemisessa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla ylpeä omasta ammattitaidostasi ja kehittyä voimakkaasti erityisesti terveysperusteisessa tutkimustoiminnassa. Työssäsi ohjaat ja tuet toisten kuntotutkijoiden ja alihankkijoiden työskentelyä, lisäksi voit osallistua pilotoivaan koekorjaustoimintaan. Meillä työskennellessäsi voit toimia varsin vapaasti omissa asiakasprojekteissasi, mutta saatavillasi on vahvaa tukea muilta ammattilaisilta. Pääasiallinen työskentelypaikkasi on Vantaan yksikkömme.

Olet etsimämme tekijä, jos olet peruskoulutukseltasi esim. rakennusinsinööri ja erityisvahvuuksiasi ovat rakennusfysiikka ja ilmanvaihto. Sinulle on jo kertynyt vahvaa kokemusta ja näkemystä joko sisäilma- ja kuntotutkimuspuolelta tai muista soveltuvista työtehtävistä. Arvostamme erityisesti hyviä tiimityötaitojasi ja ammatillista kunnianhimoasi. Eduksesi katsomme myös suoritetut pätevyydet (RTA, FISE yms.)

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimuspalvelujohtaja Mikko Salin, p. 045 866 2929.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen mikko.salin@isec.fi