Ilmanpuhdistimet

Puhdista rakennusten sisäilmaa parhailla kotimaisilla laatutuotteilla. Varmista oikean ilmanpuhdistinmallin valinta kysymällä meiltä.  

Voit myös jättää tarjouspyynnön sähköpostiin etunimi.sukunimi@isec.fi. Ilmanpuhdistinasioissa sinua palvelevat:

Etelä-Suomessa:
Harry Wiberg
Sisäilmakoordinaattori
p. 044 720 0145

Pirkanmaalla:
Päivi Nieminen
Kuntotutkija, rakennusinsinööri
p. 044 033 9102

Pohjois-Suomessa:
Iiris Pulkkinen
Myynti-insinööri
p. 050 4800148

Nopeaa ensiapua sisäilmaongelmaisiin tiloihin ja pidempiaikaista terveydensuojelua herkistyneille henkilöille.

Huoneilman haitallisen suurta hiukkaspitoisuutta pidetään hyvin vakavana sisäilman laadun heikentäjänä.

Ilmanpuhdistin kierrättää sisäilmaa lävitseen ja suodattaa siitä hiukkasmaisia ja kaasumaisia epäpuhtauksia ja hajuja. Se vähentää sisäilmaperäisiä haittoja ja poistaa haitta-aineita sisäilmasta nopeasti.

Ilmanpuhdistimet soveltuvat sekä väliaikaiseen että jatkuvaan käyttöön haastavissakin olosuhteissa.

Kajo ja Kuulas tuovat terveellisempää ja puhtaampaa sisäilmaa tinkimättömällä tyylillä. Näissä ISECin itse suunnittelemissa puhdistimissa yhdistyvät tyylikäs design ja erinomainen puhdistusteho.

Kajo ja Kuulas soveltuvat erinomaisesti moniin erilaisiin tiloihin toimistoista ja kodeista luokkahuoneisiin ja liiketiloihin. Laitteiden puhdistustekniikat ovat laajalti käytettyjä ja tutkitusti turvallisia. Esisuodatin poistaa isot pölyhiukkaset. Suurikapasiteettiset aktiivihiili- ja HEPA-suodattimet suodattavat haitallisia pienhiukkasia, kaasuja ja hajuja.

Kajon puhtaanilmantuottokyky ja hiukkasten erotusprosentti ovat omaa luokkaansa. Sen aktiivihiilisuodattimessa on 21 kg korkealuokkaista aktiivihiiltä ja se soveltuu suuriinkin tiloihin.

Laitteista on kaksi versiota

Kajo- ja Kuulas-malleissa on portaaton puhaltimen säätö ja tunnelmaa luova valaistus.
Kajo+ ja Kuulas+ -ilmanpuhdistimien sisäänrakennettu ajastin tuo käyttöön helppoutta ja paljon lisää ominaisuuksia (esim. näppäinlukko, vuorokausiajastin sekä automaattinen suodatinlaskuri, joka ilmoittaa suodattimien vaihtotarpeesta).

 

Airstatic-ilmanpuhdistimet

Airstatic-ilmanpuhdistimissa on useita puhdistustekniikoita erilaisten altisteiden poistamiseen ja vähentämiseen. Yleensä paras puhdistustulos saavutetaan juuri useiden eri puhdistustekniikoiden kombinaatioilla. Airstatic-ilmanpuhdistimet ovat edullisia, hiljaisia ja pienikokoisia.

Vaikuttavuuden seuranta

Kun ongelmia haluaa ratkoa kunnolla, on onnistumista myös uskallettava mitata. Tekemiemme toimien onnistumista ja riittävyyttä mitataan uusintakyselyillä sekä vaikuttavuuden seurantatyökalulla.

Vaikuttavuuden seurannassa tilankäyttäjät raportoivat havaintojaan ja kokemiaan oireita helposti täytettävällä seurantakyselyllä. Käytettävä lomake on kehitelty yhteistyössä useiden ääkäreiden kanssa. Seurantalomakkeen avulla seurataan koettuja oireita ja haittakokemuksia ennen haitan vähentämistoimia, esimerkiksi ilmanpuhdistimien asentamista, sekä niiden jälkeen. Seuranta on päivittäistä ja lomakkeen täyttäminen on nopeaa.

Seuranta antaa hyvät edellytykset toimen- piteiden vaikuttavuuden arviointiin. Näin ihmisiä ei sairastuteta vahingossa ja riski hyödyttömiin toimiin vähenee merkittävästi. Vaikuttavuuden seuranta antaa erittäin luotettavan ja havainnollisen kuvan toimien todellisesta vaikuttavuudesta.

Tutustu ilmanpuhdistimiimme esitteiden kautta

Huoltovideot

Airstatic FA6 ilmanpuhdistimen huolto
Airstatic FA5 ohjevideo