Turvaamme terveelliset sisäilmaolosuhteet kaikille

 

Varmistamme, että rakennuksen sisäilma ei aiheuta terveyshaittaa tilojen käyttäjille. Kaikki sisäilma- ja kuntotutkimukset ovat turhia, ellei niiden avulla voida ratkoa rakennusten todellisia ongelmia. Sisäilmaongelmien hoitamisessa pitää korjata ne asiat, jotka aiheuttavat oireita.

 
 

Isec palvelut, palaveri

 

Jos haluat hoitaa sisäilma-asiat kuntoon kokonaistaloudellisesti ja kokonaisvaltaisesti – ota yhteyttä meihin.
 
Jos haluat hankkia kuntotutkimuksia tai sisäilmamittauksia, hyviä toimijoita on muitakin.
 
Jos haluat tilata muita yksittäisiä sisäilmaa parantavia toimia, hyviä tekijöitä löytyy joitain muitakin.

 


Keitä me olemme?

Työntekijöillämme on laaja kokemus ja korkea koulutustaso; useita tohtoreita, maistereita ja diplomi-insinöörejä. Parhaaseen tulokseen meitä ajaa voimakas ammatillinen kunnianhimo, luja sitoutuminen ja tekemisen meininki.

 

Mikä meillä on hienoa?

Ylivoimatekijöitämme ovat kokonaisuuden hallinta, kokonaistaloudellisuus ja terveydensuojelu.
 
Palveluumme kuuluvat sisäilmakyselyt, sisäilma- ja kuntotutkimukset, terveysperusteiset riskinarvioinnit, haitanvähentämissuunnitelmat ja ongelmatilanteiden hoito rakennuksen peruskorjaukseen tai purkuun saakka.
 
Varmistamme myös toimien onnistumisen. Terveydellinen vaikuttavuus on hyvä, vaikka kokonaiskustannukset saattavat olla esim. 30 % perinteisiin menetelmiin verrattuna.

 

Toimimme merkittävien yhteistyökumppanien rinnalla

Inspector Sec Oy:n osaaminen perustuu poikkitieteelliseen tutkimusyhteistyöhön. Verkostomme koostuu lääketieteen, mikrobiologian, biokemian ja kemian ammattilaisista, alan johtavista tutkijoista sekä tekniikan ja rakentamisen asiantuntijoista.
 
Yhteistyökumppaneitamme ovat Helsingin yliopiston Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitoksen Mikrobiologian osasto, Aalto-yliopiston sähkötekniikan ja automaation sekä rakennustekniikan laitokset sekä VTT ja Oulun yliopisto. Mukana on myös sisäilma-alalla toimivia yrityksiä ja suuria kiinteistönomistajia.

 


 
ISEC Sisäilmakysely »
 
Kriisinhallinta ja viestintä »
 
Sisäilmatutkimukset »
 
Laboratorio »
 
Kuntotutkimukset »
 
Kokonaisuuden hallinta ja riskinarvio »
 
Sisäilmaongelmien ratkaiseminen »
 
Ilmanpuhdistimet »
 
Airsec PES ilmanvaihtokoneet »
 
Sisäilmaloggeri »
 
Otsonaattorit »
 
ISEC Huolto »