Ilmanpuhdistimet

Ilmanpuhdistimet

 

Haitalliset pienhiukkaset ja kaasumaiset epäpuhtaudet heikentävät sisäilman laatua. Oikein sijoitettu ilmanpuhdistin vähentää sisäilmaperäisiä haittoja ja puhdistaa ilmaa nopeasti. Ne soveltuvat sekä väliaikaiseen että jatkuvaan käyttöön myös haastavissa olosuhteissa; leikkaussaleissa, laboratorioissa, päiväkodeissa, kouluissa ja sotilaskäytössä. Ilmanpuhdistimemme ovat suunniteltu ja valmistettu Suomessa. 

 

ISEC ilmanpuhdistimet tuottavat niin puhdasta ilmaa, että jopa herkimmätkin henkilöt  voivat hyvin

  • Erityisen puhtaan ilman tuottaminen tuo terveyshyötyjä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että ilmanpuhdistimilla voidaan vähentää tehokkaasti sisäilmasta johtuvaa oireilua (astmaa ja allergeenejä) sekä bakteereja ja viruksia (koronaviruksia yms.)

  • VTT:n tutkimuksen mukaan kaasumaisten yhdisteiden kiinniottokyky 100 %

  •  Vinha- ja Vire -malleissa on laminaarivirtausoptio, mikä tekee Vinhan ihanteellisiksi laboratorio-, puhdastila ja toimenpidehuonekäyttöön. Vire on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön toimistoihin.

  •  Suodatinkokoonpanoa voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeista riippuen 

  •  Laitteet eivät tuota otsonia tai haitallisia sivuaineita

 

Miksi Isecin ilmanpuhdistimet?

  • Nopea ja pitkävaikutteinen apu koko henkilökunnalle; tutkimuksen mukaan sisäilmaperusteiset sairauspoissaolot vähenivät 68 %, kun käytössä oli ilmanpuhdistimemme

  • Kaikki palvelut yhdeltä toimijalta; helppo ostaa, ei ylimääräisiä ja yllätyksellisiä kuluja. Huoltoväli on 12-18 kuukautta. 

  • Haluttaessa voidaan solmia huoltosopimus, mikä takaa vaivattoman ylläpidon. Laitteiden hinta-laatusuhde on erinomainen.

  • Helppo käyttää, siirtää ja ylläpitää. Suodattimien vaihto on helppoa

 

Koronavirus ja HEPA-suodattimilla varustetut ilmanpuhdistimet

Eurooppalainen LVI-järjestöjen -liitto REHVA julkaisi yhteenvedon kiinteistöjen hoidosta koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi 17.3.2020. Järjestö julkaisi päivitetyn ohjeistuksen 3.4.2020. REHVAn ohjeistus pureutuu koronaviruksen leviämistapoihin. Jo aikaisemmin on ollut selvää, että virus leviää pisaratartuntana sekä kosketuksen avulla pintojen kautta. Uusien tutkimusten mukaan koronaviruksen tarttumista myös ilmateitse aerosolitartuntana ei voida täysin sulkea pois. 

SARS-CoV2 -viruspartikkelit (Ø 0,06 μm - 0,14 μm) voivat pysyä ilmassa tuntikausia ja kulkeutua ilmavirran mukana pitkiäkin matkoja. Koronavirusta on löydetty muun muassa poistoilma-aukoista tiloissa, joissa on oleskellut tartunnan saaneita potilaita. Tämä tarkoittaa, että 1-2 metrin etäisyyden pitäminen tartunnan saaneista henkilöistä ei ehkä riitä. Koronavirus pysyy aktiivisena useita tunteja tai jopa muutamia päiviä sisäolosuhteissa.

Tutkimuksien mukaan HEPA-suodattimet voivat ottaa kiinni käytännössä 100 % kaiken kokoisista hiukkasista mukaan lukien halkaisijaltaan 0,1 mikronin hiukkaset, joihin koronaviruksetkin lukeutuvat. HEPA-suodattimen läpi kulkeva jatkuva ilmavirtaus pitää huolen, ettei kosteutta pääse kertymään eikä siten mikrobien lisääntyminen suodattimessa ole mahdollista. Paras puhdistusteho saavutetaan yhdistämällä HEPA- ja aktiivihiilisuodatin, jolloin saadaan kiinni myös kaasumaiset epäpuhtaudet ja aerosolisoituneet nanohiukkaset.

Lue lisää ilmanpuhdistimiemme kyvystä ottaa kiinni koronaviruksia >>.

 

 

Valitse laite tarpeen mukaan

 

Vire -ilmanpuhdistin

Vire-ilmanpuhdistin

Henkilökohtaiseen käyttöön suunniteltu Vire -ilmanpuhdistin sopii herkästi oireileville henkilöille.

Lataa PDF-esite ja lue lisää>>

Vinha -ilmanpuhdistin

Vinha-ilmanpuhdistin

Vinha -ilmanpuhdistimen yksi parhaista puolista on räätälöitävyys. Se sopii suuriinkin tiloihin.

Lataa PDF-esite ja lue lisää>>

Kuulas-ilmanpuhdistin

Kuulas-ilmanpuhdistin

Tehokas ja turvallinen Kuulas sopii koteihin, toimistoihin ja luokkahuoneisiin. Laitteesta on saatavissa myös Kuulas+ -malli.

Lataa PDF-esite ja lue lisää>>

Kajo -ilmanpuhdistin

Kajo-ilmanpuhdistin

Tyylikäs Kajo -ilmanpuhdistin vie sisäilmaongelmaisten tilojen ilmanpuhdistuksen aivan uudelle tasolle. 

Lataa PDF-esite ja lue lisää>>

Airstatic FA6 -ilmanpuhdistin

airstatic-ilmanpuhdistin

Airstatic FA6 -ilmanpuhdistin on edullinen, hiljainen ja pienikokoinen. 

Lataa PDF-esite ja lue lisää>>

 

Ilmanpuhdistin koekäyttöön sitoumuksetta kuukaudeksi

Toimitamme ilmanpuhdistimen yrityksellesi koekäyttöön kuukaudeksi ilman sitoutumista. Jos ilmanpuhdistin tehoaa toivotulla tavalla, voitte jatkaa käyttöä huolettomalla vuokrasopimuksella tai ostaa laitteen omaksi. Lähetä tietosi tällä lomakkeella. Asiantuntijamme auttavat oikean laitteen valinnassa. Otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ota yhteyttä:


Etelä-Suomi
Kari Aspbäck
Sisäilmakoordinaattori
044 725 6371

Pirkanmaa
Juha Lounaja
Sisäilmakoordinaattori
p. 045 169 6051

Pohjois-Suomi
Joel Huotari
Myyntijohtaja
p. 045 133 8567

etunimi.sukunimi@isec.fi.