Laiteratkaisut

Laitteet ja ratkaisut

 

Sisäilmaongelmia voidaan ratkoa hallitsemalla ilmavirtoja ja niiden puhtautta laitteiden avulla. Tämä on usein merkittävästi edullisempi ja tehokkaampi ratkaisu kuin perinteinen tapa toimia. 

Kajo, Kuulas, Vinha ja Vire -ilmanpuhdistimet tuottavat puhdasta ilmaa herkimmillekin henkilöille. Ne poistavat sisäilmasta tehokkaasti mm. viruksia ja bakteereja sekä vähentävät sisäilmasta johtuvaa oireilua. Laitteet soveltuvat useisiin erilaisiin kohteisiin kuten kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin ja toimistoihin.

Paine-erosäätöinen ISEC tuloilmalaite poistaa tilojen alipaineesta ja riittämättömästä tuloilmasta johtuvia ongelmia.
 

Kotimaiset ilmanpuhdistimet

Oikein sijoitetut ilmanpuhdistimet ovat tehokas keino parantaa sisäilman laatua nopeasti. Myymme ja vuokraamme laadukkaita kotimaisia ilmanpuhdistimia. Lue lisää Ilmanpuhdistimet -sivulta.

 

Isecin ilmanpuhdistimet

Kaikki sisäilmaa parantavat laitteemme ovat oikeutettuja käyttämään Avainlippu-merkkiä.
 

Koronavirus ja HEPA-suodattimilla varustetut ilmanpuhdistimet.

HEPA-suodattimella varustetuilla ilmanpuhdistimilla saadaan vähennettyä koronavirusten määrää sisätiloissa, joissa on paljon ihmisiä ja mahdollisia tartunnan lähteitä. Vastikää Eurooppalainen LVI-järjestöjen -liitto REHVA julkaisi yhteenvedon kiinteistöjen hoidosta koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lue yhteenveto kokonaisuudessaan The Finnish Association of HVAC Societies FINVAC ry sivuilta.

Tutkimuksien mukaan HEPA-suodattimet voivat ottaa kiinni käytännössä 100 % kaiken kokoisista hiukkasista mukaan lukien halkaisijaltaan 0,1 mikronin hiukkaset, joihin koronaviruksetkin lukeutuvat. HEPA-suodattimen läpi kulkeva jatkuva ilmavirtaus pitää huolen, ettei kosteutta pääse kertymään eikä siten mikrobien lisääntyminen suodattimessa ole mahdollista. Paras puhdistusteho saavutetaan yhdistämällä HEPA- ja aktiivihiilisuodatin, jolloin saadaan kiinni myös kaasumaiset epäpuhtaudet ja aerosolisoituneet nanohiukkaset.

Lue lisää ilmanpuhdistimiemme kyvystä ottaa kiinni koronaviruksia >>.
 
Paine-erosäätöinen korvausilmalaite

Toisinaan ilmanvaihto aiheuttaa ongelmia vain muutamassa rakennuksen tilassa. Tällöin paine-erosäätöinen korvausilmalaite saattaa olla paras ja edullisin ratkaisu. Lue lisää ISEC korvausilmalaite -sivulta.

ISEC:ltä saat räätälöidyn, ratkaisuhakuisen tavan hoitaa sisäilmaongelma pois päiväjärjestyksestä. Ota yhteyttä, niin katsotaan mikä ratkaisu teidän kohteeseen sopisi parhaiten.

 

Jätä tarjouspyyntö

 

Ota yhteyttä:


Etelä-Suomi
Kari Aspbäck
Sisäilmakoordinaattori
044 725 6371

Pohjois-Suomi
Joel Huotari
Myyntijohtaja
p. 045 133 8567

Pirkanmaa
Juha Lounaja
Sisäilmakoordinaattori
p. 045 169 6051

etunimi.sukunimi@isec.fi.