Uudet tuotteet

Näytetään 1 - 10 / 10 tuotteesta
 • 250.00EUR
  Uusi

  Toimitusaika n. 2 viikkoa tilauksesta! Ilmankuivaimessa TTK 69 E yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja edistyksellinen kuivaustekniikka. Kuivain poistaa kosteutta maks. 20 litraa päivässä, joko täysin automaattisesti tai jatkuvalla käytöllä.

  250.00EUR
 • OTA YHTEYTTÄ JA KYSY TARJOUSTA KUULAS+-ILMANPUHDISTIMESTA Kuulas+ toimii ajastimella, mikä tekee käytöstä sujuvaa ja helppoa. Ajastin mahdollistaa puhaltimen automaattisen säädön niin, että esim. työpäivän ajaksi laitteen saa pienemmälle ja yöksi isommalle teholle. Tehokas ja turvallinen puhdistin soveltuu moniin erilaisiin tiloihin toimistoista ja...

 • OTA YHTEYTTÄ JA KYSY TARJOUSTA KAJO+-ILMANPUHDISTIMESTA Kajo+ toimii ajastimella, mikä tekee käytöstä sujuvaa ja helppoa. Ajastin mahdollistaa puhaltimen automaattisen säädön niin, että esim. työpäivän ajaksi laitteen saa pienemmälle ja yöksi isommalle teholle. Kajo+-ilmanpuhdistin soveltuu erinomaisesti suuriin luokkahuoneisiin, toimistotiloihin,...

 • OTA YHTEYTTÄ JA KYSY TARJOUSTA KUULAS-ILMANPUHDISTIMESTA Terveellisempää ja puhtaampaa sisäilmaa tinkimättömällä tyylillä. Kuulas yhdistää eleettömän designin ja erinomaisen puhdistustehon. Tehokas ja turvallinen ilmanpuhdistin soveltuu moniin erilaisiin tiloihin toimistoista ja kodeista luokkahuoneisiin ja liiketiloihin.

 • OTA YHTEYTTÄ JA KYSY TARJOUSTA KAJO-ILMANPUHDISTIMESTA Kajo vie sisäilmaongelmaisten tilojen ilmanpuhdistuksen aivan uudelle tasolle. Sen puhtaanilmantuottokyky ja hiukkasten erotusprosentti ovat omaa luokkaansa. Tehokas, hiljainen ja turvallinen ilmanpuhdistin soveltuu erinomaisesti suuriin luokkahuoneisiin, toimistotiloihin, kokoushuoneisiin yms.

 • 35.00EUR
  Uusi

  Asennuskaulus Airsec 14 huonekohtaiselle ilmanvaihtokoneelle.

  35.00EUR
 • 250.00EUR
  Uusi

  Toimitusaika n. 2 viikkoa tilauksesta. Ilmankuivainta käytetään huoneilman kuivaamiseen ja kosteudenpoistoon. Laitteessa on lukuisia lisätoimintoja, esimerkiksi erikoistoiminto pyykinkuivaukselle. 

  250.00EUR
 • 850.00EUR
  Uusi

  Nopea ja tehokas ensiapu sisäilmaongelmiin!

  850.00EUR
 • 65.00EUR
  Uusi

  Ammattikäyttöön tarkoitettu letkuliitännällä varustettu kondensoiva rakennuskuivain. Kuivaimessa on sisäänrakennettu kosteudensäädin, joka mahdollistaa ilmankosteuden pitämisen halutulla tasolla. Oivallinen laite kosteusvaurioiden kuivaamiseen tai rakennusaikaiseen kosteudenhallintaan. Valmistettu EU:ssa.

  65.00EUR
Näytetään 1 - 10 / 10 tuotteesta