Infektioriskien hallinta

Infektioriskien hallinta

 

Infektioriskien hallinnassa sovelletaan sairaaloiden leikkaussaleissa, laboratorioissa ja puhdastiloissa käytössä olevia menetelmiä, laitteistoja ja tekniikoita.Toiminnan pohjana ovat vaarallisten infektiosairauksien leviämisen kriisinhallintasuunnitelmat.

Tarjoamme ratkaisuja sekä tarvittavaa koulutusta ja ohjeistusta, joilla hallitaan infektioriskejä ja varmistetaan asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvointi
eri toimialoilla.

 

Palvelun sisältö:

  • Tilojen ja toiminnan katselmointi ja toimenpide-ehdotusten tekeminen infektioriskien, siivouksen ja desinfioinnin näkökulmasta
  • Tilojen desinfiointi kontaminaatiotapauksissa
  • Ilmanpuhdistimien vuokraus ja myynti
  • UVC- ja UVA-desinfektiolaitteiden vuokraus ja myynti

 

 


Hoivakodit

Hoivakodeissa asiakkaiden huoneet ovat usein kodinomaisia, mutta niitä ei ole suunniteltu infektioriskin hallintaan. Sairaaloiden infektiohuoneissa ja laboratoriossa käytettyä tekniikkaa voidaan hyödyntää nopeasti ja edullisesti myös hoivakodeissa.

Tuoreimpien tutkimustietojen mukaan koronavirus leviää myös ilmavälitteisesti. Oheisessa videossa mallinnetaan savun avulla altisteiden leviäminen ilmassa. Videossa myös mallinnetaan kuinka oikein mitoitetuilla ilmanpuhdistimilla nopeutetaan altisteiden poistuminen huoneesta ja estetään niiden leviäminen muihin tiloihin.

 

Lue lisää

  

Jätä tarjouspyyntö

tai ota ensisijaisesti yhteyttä lähinpään toimipisteeseen

Etelä-Suomi

Kari Aspbäck
Sisäilmakoordinaattori
044 725 6371

 

Pohjois-Suomi

Joel Huotari
Myyntijohtaja
045 133 8567

 

Pirkanmaa

Juha Lounaja
Sisäilmakoordinaattori
045 169 6051