Ilmanpuhdistimet

 

Nopeaa ensiapua sisäilmaongelmaisiin tiloihin ja pidempiaikaista terveydensuojelua herkistyneille henkilöille.

Huoneilman haitallisen suurta hiukkaspitoisuutta pidetään hyvin vakavana sisäilman laadun heikentäjänä.

Ilmanpuhdistin kierrättää sisäilmaa lävitseen ja suodattaa siitä hiukkasmaisia ja kaasumaisia epäpuhtauksia ja hajuja. Se vähentää sisäilmaperäisiä haittoja ja poistaa haitta-aineita sisäilmasta nopeasti.

Ilmanpuhdistimet soveltuvat sekä väliaikaiseen että jatkuvaan käyttöön haastavissakin olosuhteissa.

KUULAS ja KAJO tuovat terveellisempää ja puhtaampaa sisäilmaa tinkimättömällä tyylillä. Näissä Isecin itse suunnittelemissa puhdistimissa yhdistyvät eleetön design ja erinomainen puhdistusteho.

Kuulas ja Kajo soveltuvat erinomaisesti moniin erilaisiin tiloihin toimistoista ja kodeista luokkahuoneisiin ja liiketiloihin. Laitteiden puhdistustekniikat ovat laajalti käytettyjä ja tutkitusti turvallisia. Esisuodatin poistaa isot pölyhiukkaset ja suurikapasiteettiset aktiivihiili- ja HEPA-suodattimet suodattavat haitallisia pienhiukkasia, kaasuja ja hajuja.

Kajon puhtaanilmantuottokyky ja hiukkasten erotusprosentti ovat omaa luokkaansa. Sen aktiivihiilisuodattimessa on 21 kg korkealuokkaista aktiivihiiltä ja se soveltuu suuriinkin tiloihin.

Kuulas+ ilmanpuhdistimen sisäänrakennettu ajastin tuo käyttöön helppoutta ja paljon lisää ominaisuuksia.

Isec Kajo ilmanpuhdistin

Vaikuttavuuden seuranta

Kun ongelmia haluaa ratkoa kunnolla, on onnistumista myös uskallettava mitata. Tekemiemme toimien onnistumista ja riittävyyttä mitataan uusintakyselyillä sekä vaikuttavuuden seurantatyökalulla.

Vaikuttavuuden seurannassa tilankäyttäjät raportoivat havaintojaan ja kokemiaan oireita helposti täytettävällä seurantakyselyllä. Käytettävä lomake on kehitelty yhteistyössä useiden lääkäreiden kanssa. Seurantalomakkeen avulla seurataan koettuja oireita ja haittakokemuksia ennen haitan vähentämistoimia, esimerkiksi ilmanpuhdistimien asentamista, sekä niiden jälkeen. Seuranta on päivittäistä ja lomakkeen täyttäminen on nopeaa.

Seuranta antaa hyvät edellytykset toimen- piteiden vaikuttavuuden arviointiin. Näin ihmisiä ei sairastuteta vahingossa ja riski hyödyttömiin toimiin vähenee merkittävästi. Vaikuttavuuden seuranta antaa erittäin luotettavan ja havainnollisen kuvan toimien todellisesta vaikuttavuudesta.

 

 

Vihreä ruukkukasvi
 

Isec Kuulas ilmanpuhdistin
 

Avainlippu-tunnus
 
Laitteille on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä.

Tutustu ilmanpuhdistimiimme esitteiden kautta

Kajo ilmanpuhdistin esite, linkki
Kuulas ilmanpuhdistin esite, linkki
Airstatic FA6 ilmanpuhdistin esite, linkki
Airstatic FA5 ilmanpuhdistin esite, linkki

 

Huoltovideot