Uutisia

Uusimmat uutiset

 

Inspector Sec Oy mukana THL:n ilmanpuhdistin -tutkimuksessa

 

Isecin ilmanpuhdistimia käytetään sadoissa rakennuksissa ympäri Suomen. Käyttäjien kokemukset ovat pääasiassa positiivisia ja laitteista koetaan olevan apua. 

Tulevaisuudessa saamme ​kokemusten ja laboratoriokokeiden lisäksi ​tutkimustul​oksia todellisista käyttöolosuhteista. Olemme mukana THL:n tutkimushankkeessa, joka selvittää millainen vaikutus ilmanpuhdistimilla on koulun sisäilmaan. Tutkimus toteutetaan 30 luokkahuoneessa Kuopion eri kouluissa 1.3.2021–31.1.2024.

ISEC toimii hankkeessa laitetoimittajana ja teknisenä asiantuntijana.

Lisätietoa: Uusi hanke selvittää millainen vaikutus ilmanpuhdistimilla on koulun sisäilmaan (THL)

Inspector Sec Oy on jo pitkään tehnyt tutkimusyhteistyötä yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa. Jatkamme työtä päämääränämme kokonaistaloudellisesti edulliset ratkaisut sisäilmaongelmiin. 
 

 


ISEC vastaa eduskunnan infektioriskien hallinnasta

 

Inspector Sec Oy on solminut sopimuksen infektioriskien hallinnasta Suomen eduskunnan kanssa 3.4.2020.

Sopimukseen kuuluu eduskunnan

  • rakennusten ja tilojen desinfiointi kontaminaatiotapauksissa (tilojen saastuminen)
  • henkilökunnan koulutus desinfiointityöhön
  • siivousvälineiden, -menetelmien ja -kemikaalien huolehtiminen virusten inaktivointiin sopiviksi
  • tilojen ja toiminnan katselmointi ja toimenpide-ehdotusten tekeminen infektioriskien ja desinfioinnin näkökulmasta
  • tarvittavien desinfiointilaitteiden ja -varusteiden vuokraus ja myynti

Infektioriskien hallinnassa sovelletaan sairaaloiden leikkaussaleissa, laboratorioissa ja puhdastiloissa käytössä olevia menetelmiä, laitteistoja ja tekniikoita. Toiminnan pohjana ovat myös vaarallisten infektiosairauksien leviämisen kriisinhallintasuunnitelmat.

Lisätietoja

Risto Salin, toimitusjohtaja, Inspector Sec Oy, p. 040 833 2141

Pertti Rauhio, hallintojohtaja, Eduskunta, p. 0400 849 412

Inspector Sec Oy on sisäilma- ja infektioriskien hallintaan keskittynyt yritys. Autamme asiakkaitamme minimoimaan riskit tekemällä tutkimuksia, selvityksiä ja riskien minimointisuunnitelmia. Valmistamme, vuokraamme ja myymme tuotteita biologisten ja kemiallisten uhkien sekä ydinsaasteen muodostamalta uhalta suojautumiseen että riskien ja haittojen minimointiin.

 


23.3. 2020

HEPA-suodattimilla voidaan vaikuttaa sisäilman viruspitoisuuteen

 

Eurooppalainen LVI-järjestöjen -liitto REHVA julkaisi yhteenvedon kiinteistöjen hoidosta koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Liiton mukaan huonekohtaisilla ilmanpuhdistimilla voidaan vaikuttaa viruspitoisuuteen huoneilmassa edellyttäen, että suodatin HEPA-tasoa.

Lue yhteenveto kokonaisuudessaan The Finnish Association of HVAC Societies FINVAC ry sivuilta.

 


23.3. 2020

Isec palvelee normaaliin tapaan

 

Palvelemme asiakkaitamme normaalisti ja toistaiseksi vallitsevalla tilanteella ei ole vaikutusta tuotteidemme tai palveluidemme toimituskykyyn.

 


3.12. 2019

Etsimme tiimiimme elektroniikka-asentajaa

 

Elektroniikka-asentajaa etsitään tuotanto- ja huoltotöihin. Työpaikka Haukiputaan Holstinmäellä. Osa-aikainen työ, 20-100 % täydestä työajasta. Tyypillisesti noin 40 %. Voi olla enemmänkin soveltuvuuden mukaan. Arvostamme elektroniikka-alan koulutusta, kokemusta elektroniikkatöistä ja hyvää fyysistä kuntoa. Työn voi aloittaa vuoden alusta.

Yhteydenotot: Mikael Huotari, työjohtaja, Inspector Sec Oy. Puh. 045 150 3866, E-mail: mikael.huotari(at)isec.fi

 


 

Sisäilmastoseminaari 15.3.2018

 

Sisäilmastoseminaari järjestetään torstaina 15.3.2018 Messukeskuksen kongressiaueella. Inspector Sec Oy on mukana paikalla numero 50. Tervetuloa! Lisätietoja Sisäilmayhdistyksen sivuilta.

 


 

Etsimme tiimiimme rakennusterveysasiantuntijaa tai huipputason kuntotutkijaa

 

Inspector Sec Oy on edelläkävijä terveysperusteisessa sisäilma- ja kuntotutkimuksessa. Toimintatapamme on ratkaisuhakuista ja kokonaisvaltaista. Teemme tiivistä viranomais- ja yliopistoyhteistyötä. Kasvamme voimakkaasti ja laajennamme aktiivisesti kumppaniverkostoamme.

 


 

Isec mukana Sisäilmapajassa 15.-16.11.2017

 

Olemme jälleen tänä vuonna mukana Sisäilmapajassa, meidät löytää paikalta nro. 36. Ammattilaisille suunnattu Sisäilmapaja9 kokoaa yhteen sisäilma-asioiden asiantuntijoita eri puolilta Suomea.