Lue tuoreimmat blogijulkaisumme

 

Vinhasti parempaa sisäilmaa koululuokkiin

 

24.10.2019

Koulujen sisäilma on puhuttanut viime vuosina paljon. Ongelmia on ollut etenkin vanhoissa rakennuksissa, mutta myös muutaman vuoden vanhoissa rakennuksissa. Sisäilmaongelmia ovat aiheuttaneet ilmanvaihdon ongelmat, rakentamisessa tehdyt virheet, rakenteiden tiiveysongelmat sekä kosteus- ja mikrobivauriot. Materiaali-eli VOC-päästöt ovat yksi puhutuimpia ongelmia. Myös ilmanvaihdon ongelmat saattavat aiheuttaa vakavaakin oirehtimista.

 

Voita Vinha- ilmanpuhdistin luokkaasi

ISEC on tehnyt paremman sisäilman puolesta töitä Suomen kouluissa jo 15 vuoden ajan. Tulokset ovat olleet erittäin hyviä. Päätimmekin järjestää vinhasti paremman kampanjan koululuokkien hyvän sisäilman puolesta. 10 arvalla valittua koululuokkaa pääsevät testaamaan Vinha-ilmanpuhdistinta kevätlukukauden 2020 ajan ja kokeilemaan, miten puhdas hengitysilma vaikuttaa oppimiskykyyn ja yleiseen vireyteen.*

 

Puhdasta ilmaa tehokkaasti kotimaisella ilmanpuhdistimella

Vinha -ilmanpuhdistin tuli markkinoille alkuvuodesta 2019. Se on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Vinhan yksi ehdottomasti parhaista ominaisuuksista on räätälöitävyys. Suodatinkokoonpanoa voidaan optimoida kulloisenkin puhdistustarpeen mukaan. Vinhan teho on VTT:llä testattu ja sen puhtaan ilman tuottokyky on ylivertainen. Suodattimessa käytetty aktiivihiili on huippulaatua.

Vinhan käyttö on helppoa. Toimiakseen laite ei vaadi kuin kytkennän verkkovirtaan ja se alkaa tuottamaan puhdasta ilmaa heti. Vinha on hiljainen, helposti liikuteltava ja kestävä, minkä vuoksi se sopii kouluihin hyvin. Se on myös tuotteena vastuullinen; materiaalit ovat kierrätettäviä.

Onnea arvontaan!

 

Joel Huotari

Myyntijohtaja

 

Osallistu arvontaan nettisivuillamme osoitteessa:

https://www.inspectorsec.fi/vinhasti-puhdasta.html

*Voittajaluokkia velvoitetaan osallistumaan kuukauden välein palautekyselyyn.