Lue tuoreimmat blogijulkaisumme

 

 

Tämän päivän valinta on tulevaisuutta

 

4.12.2019

Tänään 4.12. itsenäisyyspäivän alla vietämme Osta työtä Suomeen -päivää. Päivällä halutaan muistuttaa kotimaisen työn tärkeydestä ja sen vaikutuksesta työllisyyteen maassamme. Suomalaisen työn liiton mukaan jos jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa enemmän kuukaudessa suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntyisi sen vaikutuksesta Suomeen 10 000 uutta työpaikkaa.

ISEC on mukana tässä tärkeässä tapahtumassa. Tuotteemme ja palvelumme ovat lähes 100% suomalaisia. Laadukkaat ilmanpuhdistimemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

 

Oma tuotanto takaa monia erittäin kilpailukykyisiä ominaisuuksia, joista parhaimpia on räätälöitävyys. Suodatinkokoonpanoa muuttamalla ilmanpuhdistin voidaan optimoida kulloisenkin puhdistustarpeen mukaan. Ilmanpuhdistimemme ovat myös vastuullisia: ne ovat 100% kierrätettäviä. Me emme käytä valmistuksessa muovia.

Kotimaisessa tuotteessa yhdistyy suomalaisille tutut arvot. Tämä yhdessä työllistävän vaikutuksen kanssa on hyvä syy suosia suomalaista.

 

 


 

Onnea Vinhasti puhdasta -kampanjan Voittajat!

 

3.12.2019

Kampanjamme, koulujen sisäilman parantaminen, on varsin ajankohtainen ja ehkäpä juuri sen vuoksi kilpailu kiinnosti valtavasti: kilpailuun osallistui satoja opettajia eri kouluista ympäri Suomen.

Puhtaasta sisäilmasta Vinha-ilmanpuhdistimen kera kevään 2020 aikana tulevat nauttimaan:

Tampereelta Hatanpään koulun kuvataideluokka

Kajaanista Kuluntalahden koulun 4.lk

Vantaalta Pähkinärinteen koulu 3B

Tampereelta Pispalan koulun 5B

Espoosta Tiistilän koulun 2B

Vantaalta Sotungin koulun 9M/JOPO-luokka

Sastamalasta Sylvään koulun 9H

Tampereelta Takahuhdin koulun 3C

Laukaasta Sydän-Laukaan koulun U1

Espoosta Postipuun koulun 1-3MM

 

Otamme myöhemmin yhteyttä voittajiin laitteen toimitukseen ja muihin käytännön asioihin liittyen.

Kampanjan tulokset ovat avoimia kaikille. Julkistamme kerran kuussa palautekyselyn tulokset yrityksen nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Haluamme kiittää kaikkia kampanjaan osallistuneita.

 

 


 

Vinhasti parempaa sisäilmaa koululuokkiin

 

24.10.2019

Koulujen sisäilma on puhuttanut viime aikoina paljon. Ongelmia on ollut etenkin vanhoissa rakennuksissa, mutta myös muutaman vuoden vanhoissa rakennuksissa. Sisäilmaongelmia ovat aiheuttaneet ilmanvaihdon ongelmat, rakentamisessa tehdyt virheet, rakenteiden tiiveysongelmat sekä kosteus- ja mikrobivauriot. Materiaali-eli VOC-päästöt ovat yksi puhutuimpia ongelmia. Myös ilmanvaihdon ongelmat saattavat aiheuttaa vakavaakin oirehtimista.

 

Voita Vinha- ilmanpuhdistin luokkaasi

ISEC on tehnyt paremman sisäilman puolesta töitä Suomen kouluissa jo 15 vuoden ajan. Tulokset ovat olleet erittäin hyviä. Päätimmekin järjestää vinhasti paremman kampanjan koululuokkien hyvän sisäilman puolesta. 10 arvalla valittua koululuokkaa pääsevät testaamaan Vinha-ilmanpuhdistinta kevätlukukauden 2020 ajan ja kokeilemaan, miten puhdas hengitysilma vaikuttaa oppimiskykyyn ja yleiseen vireyteen.*

 

Puhdasta ilmaa tehokkaasti kotimaisella ilmanpuhdistimella

Vinha -ilmanpuhdistin tuli markkinoille alkuvuodesta 2019. Se on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Vinhan yksi ehdottomasti parhaista ominaisuuksista on räätälöitävyys. Suodatinkokoonpanoa voidaan optimoida kulloisenkin puhdistustarpeen mukaan. Vinhan teho on VTT:llä testattu ja sen puhtaan ilman tuottokyky on ylivertainen. Suodattimessa käytetty aktiivihiili on huippulaatua.

Vinhan käyttö on helppoa. Toimiakseen laite ei vaadi kuin kytkennän verkkovirtaan ja se alkaa tuottamaan puhdasta ilmaa heti. Vinha on hiljainen, helposti liikuteltava ja kestävä, minkä vuoksi se sopii kouluihin hyvin. Se on myös tuotteena vastuullinen; materiaalit ovat kierrätettäviä.

Onnea arvontaan!

 

Joel Huotari

Myyntijohtaja

 

Osallistu arvontaan nettisivuillamme osoitteessa:

https://www.inspectorsec.fi/vinhastipuhdasta.html

*Voittajaluokkia velvoitetaan osallistumaan kuukauden välein palautekyselyyn.